Tuesday, April 19, 2011

~~L0viNgC0upLe~~pagi selasa yang indah arini jadi riuh dek sebabkan orang ramai yang datang ke pasar tani kat ampangan .
dengan jalan yang jem, buat diri agak tertekan sebab sume parking full.. sambil mata dan kepala bergerak serentak mencari parking tiba-tiba hati terasa bahagia sesangat sangat .. (^^, n bibir mula tersenyum leeeebar sesangat..hehe.. bukan ape, ada dua pasangan sejoli dan secocok sebaya dengan atuk dengan wan kat kampung jalan sambil pegang tangan..wahhhh sungguh romantiska...~~, :D :)  da tu lintas jalas pun atuk tu masih pegang tangan wan..hmm... sangat-sangat romantik.. harap biler da tua nanti macam ni la jugak(doa dalam hati)..amiiiin..
pesanan yang terakhir pada sesiapa kaum hawa yang muraaaah sangat hati sebab sudi baca entry ni dan pesanan wat diri ini..
p/s : Mulai sekarang bersihkan rahim anda dengan solat tahjjud,mengaji dan sebagainya sehingga rahim anda suci untuk didiami seorang mujahid islam..insyaallah..jangan di layan lelaki yang sebarangan..terus berdoa untuk jodoh terbaik.....sayangilah bakal zuriat yang akan di lahirkan dari rahim anda...INSYAALLAH..

No comments:

Post a Comment