Monday, February 28, 2011

pertemuan & perpisahan

                      sob sob sob ... ;(
ari ni agak sediy sebab sorang lagi akak trainee da habis kt tmpat kiteorang ... so sume barang dia n tempat dia dulu skang da kosong...juz tinggal botol kosong dia n barang dia yang dia suh kiteorang recyclekan...huhu...sediynyer ..teringat sangat waktu dia ngan kiteorang dulu... 
hmm....
antaranya :

1. fesyan Hana Tajima dia...ari-ari boleh tengok gaya selendang dia yang bertukar-tukar tu...haha... kira terkejut gak la biler dia da ader followerz kat dalam ofis yang ala-ala Hana Tajima gak...hahaha..tu sume berjangkit kat dia la... 

2.resipe-resipi ala mat saleh dia tuu...haha... spagetthi bolognese,carbonara,puding caramel,n banyak la...tak terkira da haa...kiteorang pun ala-ala bajet la nak belajar,tiap kali gi Giant je saja wat tanya bahan-bahan barat dia tu(jgn marah(^,*)...

3.tiap kali ari jumaat , time lunch mesti muka kiteorang yang masuk agak lambat dari staf lain...hahaa bese la..ni la time kiteorang wat rancangan jalan-jalan cari makan...haha.. pastu hebohkan kat ofis...hahaha...

4.wat banner tuk sume yang kat ofis yang da ceburi bidang blogger ni.....

5.jualan kerepek (first customer taw !)second kak niza....
sejak join business ni slalu la kite orang dapat makan kerepek free...emmmm sedap dia tak terkata la... kira law baru stat makan tak sedar la kepek tu da habiss....huhuhuhu....
yang terbaru plak dia wat business lens.. so sape rasa nak cantik lebih tang mata bole la godek-godek blog ni www.imakacak.blogspot.com

6.nasihat-nasihat dia....uishh walaupun dia nampak macam ting tong ckit tapi nasiht dia sume leh pakai taw.... tengss taw akak ima.. banyak sangat da orang terhutang budi dengan akak..segala jasa n budi baik akak orang sentiasa ingat..moga Allah membalas segala jasa baik akak.. ;)

nak tunjuk la muka akak ni...

trenggggg...!!!(=.....=)
sopannnyerrr die....^_^

hmm... cukup la stakat ni j cite pasal akak ni..
entry yang baru try wat cite yang lagi bes...
insyaallah ...
(",

2 comments:

  1. omg, terharunyaa. tengs dikno sbb buat entri khas utk akak. syg dikno!!

    ReplyDelete
  2. rindu nye dengan kekma! kak bila nk dtg sini!

    dtg la..sunyi la...sob..sob

    ReplyDelete

There was an error in this gadget